slider-item
slider-item
slider-item

Puppy cursus: opvoeding en begeleiding

Wil jij een puppy cursus waar het respect en vertrouwen voorop staat?

Wil jij maatwerk en persoonlijke aandacht? Wil jij professionele begeleiding en kleine groepjes? Wil je graag dat je puppy leert luisteren zonder dwang en correcties? kies jij voor het welzijn van je pup? Dan ben je bij mij van harte welkom!

Wat gaan we doen

Voordat je in de groep komt krijg je eerst een priveles. Tijdens deze priveles ga ik kijken wat jullie wensen zijn. Ik kijk welke puppy dingen je tegen aan loopt en geef adviezen. Deze les kan ongeveer drie kwartier duren. Na de privles komt de pup in de groep  die bestaat uit maximaal 3 pups. De groepjes zijn niet groter omdat dit voor veel pups al genoeg is. Zo kunnen we vooral oefenen met het contact tussen jou en je pup. De lessen zijn maatwerk en sluiten aan bij de behoefte van de hond en baas. Je leert je pup om te gaan met verschillende situaties in het dagelijkse leven. We zijn dan ook niet gebonden aan een terrein maar gaan naar meerdere locaties in Hengelo/Enschede. Je leert op een respectvolle manier om te gaan met de andere pups. Je leert dat je pup komt als je roept, Je leert je pup met een slappe lijn te lopen, dat hij zijn pootjes op de grond kan laten in plaats van opspringen, vieze dingen op straat laten liggen,je leert  het wachten en  je leert wat mentale stimulatie is. De puppy coach begeleiding die je krijgt is volgens de allernieuwste inzichten anno 2017. Het is een natuurlijke manier van omgaan met de hond, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Alles wat we leren gebeurt in kleine stapjes op het tempo van je pup, waardoor hij of zij uitgroeit tot een stabiele ontspannen en sociale hond.

Wat leer je verder

Je leert over de taal van je hond waardoor je hem beter leert begrijpen en bij te sturen in de opvoeding. Het maakt het contact sterker en je zult minder tegen puppy dingen aanlopen omdat je zelf in staat bent je hond op een positieve maner te begeleiden.

tijdens de lessen is is er voldoende ruimte voor vragen, maar ook na de lessen ben ik er voor je. Je kan mij altijd bellen, mailen of appen. Aan het eind van elke les krijg je een extra vraag over de inhoud van de les. Verder krijg je het boekje in dialoog met je hond. Elk familie lid is welkom.

De lessen zijn voor pups met begeleiders die zoeken naar een goeie start voor

hun pup.

Een les duurt maximaal drie kwartier afhankelijke wat de pup aankan.

Wil je meer maatwerk?

Dan zijn de individuele lessen voor jouw van toepassing.

 

 

Hoe vaak: 

1 priveles, 7 groepslessen, 1 keer per week.

Kosten: 

Deze cursus is ook heel goed individueel te volgen. Heb je interesse vraag naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.