slider-item
slider-item
slider-item

Individuele puppy lessen

De allerbeste start voor je pup
Unieke puppy cursus

Puppy"Wil jij ook de allerbeste start met jouw pup? Wil jij je pup zo opvoeden dat hij of zij sociaalvaardig is naar mensen en honden? Dan zijn individuele lessen daar het beste voor.

Het zal je meer resultaten opleveren aangezien het aangepast is op de wensen van jullie en de ontwikkelingsfase van je pup. Tijdens deze lessen leer je hoe je een duurzame relatie op kan bouwen . De lessen zijn maatwerk en sluiten aan bij dat waar jij als baas tegen aan loopt. Je leert wat je pup nodig heeft en hoe je hem daarin  kan begeleiden.

Wat gaan we doen?

Als puppy coach ga ik samen me jouw kijken wat je wensen zijn. Tijdens de lessen leer je de pup hoe hij zijn pootjes op de grond kan houden, je leert dat je pup kan wandelen met een slappe lijn, dat hij komt als je roept, het begin van wacht, en je leert wat mentale stimulatie is. Je leert je pup dat hij om kan gaan met met verschillende situaties die je in het dagelijks leven tegen komt. De begeleiding die je krijgt is volgens de allernieuwste inzichten , daarbij staat het welzijn van de hond voorop. Het is een natuurlijke manier van omgaan met de hond, gebaseerd op respect en vertrouwen. Alles gebeurt in kleine stapjes op het tempo van de pup, waardoor hij of zij uitgroeit tot een stabiele en ontspannen en sociale pup.

Wat leer je verder?

Je leert over de taal van de hond waardoor je hem beter leert begrijpen en bij te sturen in de opvoeding. Het maakt het contact sterker en je zult minder tegen opvoedingsperikelen aanlopen omdat je zelf in staat bent je pup op een positieve manier te begeleiden.

Na iedere les, waarin er voldoende ruimte is voor jullie vragen, stuur ik je een verslagje toe,. Zo kun je iedere week je kennis over jouw hond en zijn ontwikkeling uitbreiden en hier thuis mee verder gaan. De lessen zijn voor pups vanaf 9 weken met begeleiders die zoeken naar de beste start voor hun pup. De 6 praktijklessen worden gegeven daar waar jij met je pup wil komen. Dit kan aan huis. Hier wordt toeslag voor gerekend. De eerste les kan wat langer duren, daarna is een les een half uur , afhankelijk wat de pup aankan

Neem vrijblijvend contact met ons.