slider-item
slider-item
slider-item

Individuele puppy lessen

Puppy"

 

De allerbeste start voor je pup

 

Unieke puppy cursus

Wil jij ook de allerbeste start met jouw pup? Wil jij je pup zo opvoeden dat hij of zij sociaalvaardig is naar mensen en honden? Dan zijn individuele lessen daar het beste voor. Het zal je meer resultaten opleveren aangezien het aangepast is op de wensen van jullie en de ontwikkelingsfase van je pup. Tijdens deze lessen leer je hoe je een duurzame relatie op kan bouwen . De lessen zijn maatwerk en sluiten aan bij dat waar jij als baas tegen aan loopt. Je leert wat je pup nodig heeft en hoe je hem daarin  kan begeleiden.

 

Wat gaan we doen?

Als puppy coach ga ik samen me jouw kijken wat je wensen zijn. Tijdens de lessen leer je de pup hoe hij zijn pootjes op de grond kan houden, je leert dat je pup kan wandelen met een slappe lijn, dat hij komt als je roept, het begin van wacht, en je leert wat mentale stimulatie is. Je leert je pup dat hij om kan gaan met met verschillende situaties die je in het dagelijks leven tegen komt. De begeleiding die je krijgt is volgens de allernieuwste inzichten anno 2017, daarbij staat het welzijn van de hond voorop. Het is een natuurlijke manier van omgaan met de hond, gebaseerd op respect en vertrouwen. Alles gebeurt in kleine stapjes op het tempo van de pup, waardoor hij of zij uitgroeit tot een stabiele en ontspannen en sociale pup.

Wat leer je verder?

Je leert over de taal van de hond waardoor je hem beter leert begrijpen en bij te sturen in de opvoeding. Het maakt het contact sterker en je zult minder tegen opvoedingsperikelen aanlopen omdat je zelf in staat bent je pup op een positieve manier te begeleiden.

Na iedere les, waarin er voldoende ruimte is voor jullie vragen, stuur ik je een verslagje toe,. Zo kun je iedere week je kennis over jouw hond en zijn ontwikkeling uitbreiden en hier thuis mee verder gaan. De lessen zijn voor pups vanaf 9 weken met begeleiders die zoeken naar de beste start voor hun pup. De 6 praktijklessen worden gegeven daar waar jij met je pup wil komen. Dit kan aan huis. Hier wordt toeslag voor gerekend. De eerste les kan wat langer duren, daarna is een les een half uur tot drie kwartier, afhankelijk wat de pup aankan.

 

Wil je meer maatwerk?

Wil jij weten hoe je je pup door de puberteit kan loodsen? Het lijkt alsof je hond in die periode niet luistert en niet doet wat jij wilt. Wil je samen een goed team worden zonder dat je hoeft te mopperen op je hond?  De puberteit kan wat ingewikkeld zijn. De reu begint interesse te krijgen  in andere dingen, de teef wordt loops en kan in de periode daarna last hebben van de hormonen. Tijdens het volgende traject krijg je meer inzicht in de behoefte en beperkingen van de hond. Je krijgt inzicht in hoe je je hond nieuwe dingen aan kan leren op een natuurlijke manier. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken in het samen werken van je hond. Je zult zien dat hij beter aan de lijn zal lopen en andere mensen met rust laten, Hij zal beter kunnen wachten als jij dat vraagt. Kortom je hond zal beter naar je gaan luisteren en jij kan je hond beter begrijpen. Je leert op een ontspannen manier deze periode door te komen.

Ben je nieuwsgierig? Dan nodig ik je uit voor de gratis snuffelwandeling met je hond. we gaan samen kijken welke begeleiding jullie nodig hebben.

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons.