slider-item
slider-item
slider-item

Jonge hondencursus

unieke kans

Wil jij weten hoe jij je pup door de puberteit kan loodsen? De puberteit kan ingewikkeld zijn. De reu begint interesse te krijgen in andere dingen, de teef  wordt loops en kan in de periode daarna last krijgen van de hormonen.

 

Heb jij zin om samen je jouw hond mee te doen aan een vrijblijvend en gratis snuffelsessie?

Ben jij de hondenbaas die het beste voor zijn hond wil, die graag wil leren, en open staat voor de hondentaal volgens de nieuwste inzichten? Tijdens een wandelsessie laat ik je snuffelen aan mijn nieuwe manier van omgaan met de hond. Je krijgt wat tips en we gaan samen kijken op welke manier ik je het beste kan begeleiden.

Heb je interesse in deze unieke kans? Stuur me dan een mail of bel me  via 0633979776

 

Het doel van deze cursus is de relatie baas hond nog beter te krijgen. In deze cursus zitten veel neus, speur en balans oefeningen. De lessen worden op verschillende locaties gegeven. Bij slecht weer kunnen we naar binnen.  In deze cursus wordt geleerd hoe makkelijk je met handgebaren je hond iets kunt leren.

Verder  besteed ik  uitgebreid aandacht  aan de hondentaal (kalmerende signalen) en de lichaamstaal van de baas. Ook kijk ik naar je wensen, welke oefening je graag wilt oefenen. Je zult merken dat het leuk is om te blijven oefenen met je hond. Omdat ik kwaliteit wil leveren zijn de groepjes klein (maximaal drie honden). Deze leuke lessen worden regelmatig aangepast. wil je meer weten, vraag het rustig

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.